Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao Vakantiehuis Curacao

Prijswinnaar bij Zoover!

Beachvillas Curacao Winnaar Zoover Awards Gold 2015
Beachvillas Curacao is voor het vierde jaar op rij in de prijzen gevallen bij Zoover. In de categorie Villa's behoren onze huizen tot de best beoordeelden van heel Curacao.

Vakantiehuis Curacao : Unieke locatie op Boca Gentil

Op de mooiste plaats van Curacao liggen onze drie superluxe villa's direct aan de Caribische zee. U kunt vanuit uw slaapkamer zo het azuurblauwe water inlopen. Een vakantie in een riant vakantiehuis van Beachsvilla's Curaçao op het park Boca Gentil betekent genieten van het bruisende leven aan het water en van de mooiste zonsondergang van Curacao.

Vakantiehuis Curacao : Eigen zwembad en privéstrand

De drie villa's met eigen zwembad en privé-strand liggen in het 24 uur per dag bewaakte resort Boca Gentil. Hier is continue een toegangscontrole en worden alleen de bewoners, gasten en huurders van het park toegelaten, zodat u geen enkele zorg hoeft te hebben over uw veiligheid.

Vakantiehuis Curacao : Veel privacy

Elke villa heeft 4 tweepersoons slaapkamers, 3 badkamers en 3 toiletten (zie plattegrond). De bedden kunnen ook als single bedden gescheiden worden. Vakantiehuis Curacao kent veel privacy. De villa's op het park Boca Gentil zijn vrijstaand met een royale tuin, zwembad, met groot pooldeck, privé-strand en ruime veranda. Ze staan alle op een kavel van minimaal 1200 vierkante meter.

Vakantiehuis Curacao : Complete inrichting

Luxe loungebedden zijn aanwezig. Iedere villa beschikt over airconditioning in de slaapkamers, een grote woonkamer met bankstel, TV, een open keuken met luxe apparatuur, afwasmachine, wasmachine, droger en wireless glasvezel internet, 220 volt en een professionele schoonmaakservice. Badlakens zijn in ruim voldoende mate aanwezig.

Vakantiehuis Curacao: Op Boca Gentil in Jan Thiel

De villa's liggen op het park van Boca Gentil. Dit exclusieve project bevindt zich aan de befaamde Jan Thiel Baai, direct naast het strand van Beachclub Zanzibar, de toprestaurants Zest en Tinto, plus de Papagayo Beachclub. Op dit voor onze huurders vrij toegankelijke strand vindt u ook de op families met kinderen gerichte Zest Beach Grill. Daar eet u met de voeten in het zand aan gezellige picnic-tafels voor attractieve prijzen uw lunch en diner. Vakantiehuis Curacao huren ? Exclusief bij Beachvilla's Curaçao.

Vakantiehuis Curacao : Information for english visitors

Please contact us by e-mail for more information: info@beachvillascuracao.com.

Vakantiehuis Curacao : Social media

 

 

Beachvillas Curacao Promo CSA

Vakantiehuis Curacao Exclusive zee zwembad en terras vanaf porch

Vakantiehuis Curacao dek vanuit het zwembad

Vakantiehuis Curacao relaxen onder palapa

Aerialtake luchtopnamen Beachvillas Curacao

Vakantiehuis Curacao panorama zee vanaf strand villa Private Beach

Vakantiehuis Curacao panorama zee vanaf villa Private Beach

Vakantiehuis Curacao panorama loungebed Zanzibar

Home |  Toplocatie |  Villa Beach View |  Villa Happy View |  Private Beach View |  Boekingen |  Ligging |  Fotoalbum |  Links |  Blog |  Contact

Vakantiehuis Curacao huren aan het strand: Beachvillas Curaçao verhuurt exclusief op de mooiste plaats van Curacao superluxe villa's die direct aan de Caribische zee liggen. Deze vier slaapkamervilla's hebben een eigen zwembad en zijn van alle comfort voorzien.